Komentarze


1 komentarz

    Brak dostępnych akcji

    Ponieważ chleb psuje się szybciej po pokrojeniu. Europejski chleb czerstwieje w ciągu kilku godzin od krojenia, a może nawet minut. Więc krojenie go psuje, chyba że naprawdę zjesz całość od razu, czego większość ludzi nie robi. Nie ma więc sensu wystawiać wielkiej maszyny, aby psuć chleb wszystkim

    Zostaw odpowiedź (wypełnij swoje dane poniżej)

Polak w Szwajcarii

© 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone.

Portal Polak w Szwajcarii to kompleksowe źródło informacji dla Polaków mieszkających, pracujących lub planujących przeprowadzkę do Konfederacji Szwajcarskiej. Znajdziesz tu praktyczne porady dotyczące życia codziennego, formalności urzędowych, rynku pracy i integracji w szwajcarskim społeczeństwie. Jest to również miejsce, które łączy polską społeczność, ułatwiając wymianę doświadczeń i wzajemną pomoc.